La inscripció al torneig és gratuïta, no existeix límit d’edat per als participants i no és necessari estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat un torneig en línia de parxís que es posarà en marxa a partir de l’1 d’octubre.

La inscripció al torneig és gratuïta. No existeix límit d’edat per als participants ni és necessari estar empadronat a l’Alcúdia de Crespins. El torneig es disputarà en la plataforma APP parxís Star de joc i el termini d’inscripció romandrà obert fins al 28 de setembre, el qual podrà realitzar-se a través d’un enllaç facilitat en les xarxes de l’Ajuntament. 

Tanmateix, hi haurà premi per als tres finalistes que consisteix en tres xecs de 150, 100 i 80 euros per consumir en l’Agència de viatges Segrelles de l’Alcúdia de Crespins.

El regidor de l’àrea, Gerard Jimeno, ha explicat que “l’actual situació sanitària no ens permet dur endavant certes activitats, per això creem que el llançament d’aquesta “és una bona forma de passar-ho bé”, alhora que convida a la gent a participar i gaudir d’aquesta iniciativa.