Campionat Autonòmic Júnior – Absolut d’Estiu 2023 P50

La setmana pasada es va celebrar el 28è Campionat d’Espanya Open Màster d’Estiu. La competició va tindre lloc en la Piscina María Luisa Cabañero de Puertollano. En el campionat màster van prendre part 1.078 nadadors pertanyents a 140 clubs de la Real Federació Espanyola de Natació.

Els nadadors màsters del Club Natació Xàtiva van participar en diverses proves individuals de les diferents categories I obtindre bones classificacions aconseguint puntuar en totes les proves. Així mateix van millorar els seus temps en piscina de 50 m.

Quant a la classificació per clubs, van tancar la jornada en el lloc 70.

CAMPIONAT AUTONÒMIC JÚNIOR – ABSOLUT D’ESTIU 2023 P50

També durant el cap de setmana es va celebrar el Campionat Autonòmic d’Estiu Júnior i Absolut P50, en la Piscina Municipal la Sagrera de Castelló.

En aquest campionat autonòmic van participar 324 nadadors enquadrats en 33 clubs de la FNCV.

En aquesta competició les categories són Júnior i Absolut pel que els nadadors de categoria infantil ho fan com a absoluts. Els de la categoria Júnior ho fan amb una sola classificació sense distinció de l’any de naixement.

Els nadadors de Xàtiva van participar diverses proves individuals i en les de relleus. Les classificacions més destacades van ser:

La de Guillem Casesnoves que va ser cinqué en els 50 m. braça i els 200 m. braça; a més va ser seté en els 100 m. braça.

La resta de nadadors van obtindre uns bons registres millorant els que tenien en piscina llarga.

En els relleus de 4X50 m. estils i 4X50 m lliures, l’equip format per Edgar Rodríguez, Guillem Casesnoves, Andreu Casesnoves i Izan Ayllon van quedar en totes dues proves en desena posició.

Quant a la classificació per clubs l’equip júnior va ser lloc 14 i l’absolut en el 13.