Dissabte que ve els nadadors infantils i majors competiran a Gandia en el seu segon control

Els dies 24, 25 i 26 de novembre, es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta la Salera de 50 m. de Castelló el XX Trofeu Internacional Castalia Castelló en el qual van participar 549 nadadors integrats en 64 clubs de la RFEN de diferents comunitats autònomes.

Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Categoria Infantil: Rebeca Ferrer

Categoría Júnior: Bea Descals, Nadia García, Vera Ferrándiz, Andrea Soriano, Paola Andani, Guillem Siles i Guillem Casesnoves

El trofeu va tindre cinc sessions, la primera el divendres vesprada. En les sessions del dissabte i del diumenge es van celebrar al matí les sèries eliminatòries sent la vesprada per a les finals. El total de proves individuals és de 32 i dues de relleus mixtos.

Els nadadors del Club Natació Xátiva han aconseguit millorar els seus temps respectius classificant-se en diferents proves per a finals A i B.

Nadia García en els 50 m. lliures amb un temps de 28”51, es va classificar per a la final B quedant en la 5a posició en aquesta. En els 100 m. lliures va aconseguir un llocs per a la final B amb un registre de 1´01”90, aconseguint la sisena posició.

Andrea Soriano en la prova de 50 m. esquena va aconseguir la tercera plaça per a la final B amb un registre de 32”75 i quedant tercera en aquesta. En els 100 m. esquena es classifique en la huitena posició per a la final A amb un crono de 1´11”07. En els 200 m. esquena amb un temps de 2´38”10, va entrar en el quart lloc per a la final B i en la mateixa es va classificar en el primer lloc amb un temps de 2´33”93.

Guillem Casesnoves es va classificar per a la final B dels 100 m. esquena amb un registre de 1´10”15, en la final va quedar en el tercer lloc. En la prova de 200 m. braça Guillem Casesnoves va obtindre la sisena posició en les sèries eliminatòries classificant-se d’eixe mode per a la final A amb un crono de 2´36”08. En la final va quedar en sisé lloc amb un temps de 2´33”27

Dissabte que ve 2 de Desembre els nadadors infantils i majors competiran a Gandia en el seu segon control.