En la fundació participaran la Generalitat, el Ministeri de Cultura, la Diputació de València i l’Ajuntament de Xàtiva

Durant el matí d’ahir dilluns, es va portat a teme al Palau de la Generalitat la signatura del protocol general amb motiu de la posada en marxa de la “Fundació Raimon i Annalisa de la Comunitat Valenciana” a la que van asistir el Ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, el President de la Generalitat, Ximo Puig, l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la Regidora de Cultura, Turisme i Memòria de l’Ajuntament de Xàtiva, Raquel Caballero i el Cap de cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Isaïes Blesa, entre altres personalitats.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, va destacar durant la seua intervenció que la “Fundació Raimon i Annalisa de la Comunitat Valenciana” serà una oportunitat “perquè les pròximes generacions de valencians i valencianes descobrisquen al cantant més important en la nostra llengua i conéixer a qui ha sigut una icona de la lluita per la democràcia”.

Ximo Puig també va indicar que “Amb la signatura d’aquest projecte emblemàtic per al poble valencià, tenim més certeses encara que l’obra de Raimon no se l’emportarà el vent”. Escoltem al President del Consell en la compareixença en l’acte celebrat ahir.

El Ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, també li va dedicar unes paraules al protagonista de la jornada d’ahir, Raimón, com també va fer l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà qui va transmetre a Raimon i Annalisa la seua alegria per tan gran noticia per a la ciutat de Xàtiva.

Tal i com recordarem en el nostre informatiu d’ahir, la idea és que el llegat del cantant i la seua dona es concentre en un espai, en aquest cas serà el convent de Santa Clara de Xàtiva, un immoble que és propietat de l’Ajuntament de Xàtiva des del 21 de desembre de 2018.