Aquests espais se situaran en les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Ciutat de la Llum, el Palau de Congressos de Castelló i la Institució Firal Alacantina

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat habilitarà quatre espais de vacunació massiva contra la COVID-19, un procés que està previst que comence a l’abril, quan s’incremente l’arribada de dosi. 

Puig ha realitzat aquest anunci després de la reunió de coordinació de la vacunació contra la COVID-19, que s’ha celebrat aquest dissabte de manera telemàtica, i en la qual ha participat la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i alts càrrecs i tècnics de la Conselleria de Sanitat. 

Respecte dels espais de vacunació massiva, el president ha explicat que hi haurà un centre per cada capital de província, a més d’un altre a Elx. En concret, s’utilitzaran les instal·lacions de la Ciutat de les Arts i les Ciències, a València; la Ciutat de la Llum, a Alacant; el Palau de Congressos, a Castelló de la Plana; i la Institució Firal Alacantina (IFA), a Elx. 

A més, el president de la Generalitat ha afegit que per a la fase de vacunació massiva es comptarà amb els hospitals de campanya de València, Alacant i Castelló de la Plana, i també s’habilitarà, almenys, un espai de referència per comarca. Així mateix, ha assegurat que per al desplaçament a aquests centres s’habilitaran línies de transport gratuït.