La vacuna monodosis permetrà immunitzar a dos milions de valencianes i valencians

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Comunitat Valenciana rebrà dos milions de dosis de la vacuna Janssen entre els mesos d’abril i setembre. 

Així ho ha manifestat després de la reunió que ha mantingut amb representants de la farmacèutica Janssen, a la qual tambén ha assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló. 

El president ha qualificat la reunió de “molt positiva”, ja que segons ha explicat “els responsables de la companyia ens han garantit que quasi dos milions de valencians hauran rebut aquesta vacuna abans de setembre”. 

Al marge dels aspectes relacionats amb la vacunació, el president també ha acordat amb la farmacèutica Janssen compromisos de col·laboració futura en aspectes relacionats amb salut mental o amb processos d’analítica que es realitzen en la Comunitat Valenciana, entre altres. 

Igualment han acordat treballar conjuntament per a presentar projectes a les convocatòries d’ajudes de fons europeus, vinculats a àmbits en els quals està treballant la farmacèutica, com la lluita contra el càncer o l’esclerosi múltiple.