Les ciutats de més de 50.000 habitants tindran diferents punts i la resta comptarà amb ubicacions en 145 municipis 

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Consell està ultimant el pla de vacunació generalitzada de la població, en el qual s’estableix que la Comunitat Valenciana disposarà de punts per a l’administració de les dosis contra la COVID-19 en 161 municipis. 

Així ho ha explicat durant la seua intervenció en la sessió de control de les Corts, en la qual ha recordat que les quatre grans ciutats comptaran amb punts de vacunació massiva i ha detallat que les ciutats de més de 50.000 habitants tindran diferents punts d’immunització i que els departaments de salut fixaran per a la resta ubicacions en 145 municipis. 

Així mateix, ha informat que, per a afrontar aquesta vacunació massiva de la població, es comptarà amb el personal propi de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb personal de les mútues i amb la col·laboració de personal sanitari jubilat a través de la bossa que s’ha obert per a això. 

El president ha remarcat que la vacunació és el “gran actiu” per a superar la pandèmia i ha recordat que un total de 100.996 valencians ja estan immunitzats i que, fins a aquest dimecres, s’havien administrat 288.735 dosi. 

El president ha destacat el “full de ruta” que s’ha traçat el Consell per a fer front a la crisi sanitària i econòmica que ha generat la pandèmia no és fruit de la “improvisació” ni de la “ocurrència”, sinó que obeeix a actuacions adoptades seguint criteris tècnics i a un esforç econòmic sostingut en despesa sanitària sense precedents.