El president de la Generalitat destaca la convocatòria d’una nova reunió per concretar el suport econòmic al teixit empresarial

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat un nou paquet d’ajudes per als sectors productius més afectats per la crisi provocada per la pandèmia del COVID-19, que seran analitzats i concretats per una comissió tècnica de treball.

Així ho ha avançat mantenint una reunió amb el president de la CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals d’UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO-PV, Arturo León, a la que també han assistit al conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d’Economia Sostenible, Sectorials Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques y Mobilitat, Arcadi España.

El president ha assenyalat que ha iniciat d’aquesta manera un diàleg per fer front a les restriccions imposades per la Generalitat amb l’objectiu de millorar la lluita contra la pandèmia i garantir la qualitat assistencial. Puig ha assegurat que tracta de “accions que tenen conseqüències en l’àmbit econòmic i, per tant, tenim que donem resposta”.