La competició va tindre lloc en la Piscina Municipal de Sedaví

El passat cap de setmana els dies 4 i 5 de Juny s’ha celebrat el Campionat Autonòmic Màster d’Estiu. La competició va tindre lloc en la Piscina Municipal de Sedaví de 50 m. En el campionat màster van participar 663 nadadors pertanyents a 39 clubs de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Els nadadors màsters del Club Natació Xàtiva van participar en diverses proves individuals, en els trams d’edat corresponents, així com en les proves de relleus. En conte a les classificacions individuals destaquen:

Maica Santana va aconseguir la medalla d’or en la prova de 50 i 100 m. braça; en els 200 m. estils va obtindre la medalla de bronze.

Pilar García va aconseguir l’or en els 50 m. papallona; va aconseguir la medalla de plata en els 200 m. estils i en els 100 m. braça.

Rosa Mora en els 200 m. estils guanye la medalla de plata.

Sofía Andrés va aconseguir la medalla de plata en els 100 m. papallona i la medalla de bronze en els 800 m. lliures.

En la classificació per clubs el Club *Natació Xàtiva tranquil en el lloc 25.