La Comissió Executiva Local va ser renovada, combinant experiència i joventut, i apostant per un equip divers i representatiu de la societat xativina

El divendres passat, de vesprada, es va celebrar al CCX, l’Assemblea Extraordinària de l’Agrupació Socialista de Xàtiva, que va comptar amb la presència del secretari general provincial del PSPV-PSOE, Carlos Fdez Bielsa, i la vicesecretària general, Anna Domínguez, a més de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i la primera tinent d’alcalde, Xelo Angulo.

En l’Assemblea, Xelo Angulo va resultar reelegida com a secretària general dels socialistes xativins. La nova comissió executiva municipal estarà integrada per Vicent Caballero, com a president, Xelo Angulo com a secretària general, Natxo Reig, com a vicesecretari general de política econòmica, i Inma Soler com a Secretaria d’organització.

La resta de secretaries estaran ocupades per Pepe Giménez, Lena Baraza, Josep Lluch, Paula Santamaria, Rafa Penadés, Cristina Molina, Ricard Martinez, Raquel Caballero, Jordi Mena, Ana Maria Tomàs, Pasqual Chulià, Reme Sinisterra, Rafa Fuster, Marga Tolsà, Natxo Roca, Maria Josep Moya i Daniel Fluerariu.