La regidora de Benestar Social assegura que «és el moment de reprendre el compromís del ple de l’Ajuntament amb la Plataforma en defensa de les pensions»

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva Xelo Angulo ha anunciat que pròximament es procedirà a convocar la sectorial de persones grans del Consell d’Acció i Política Social de la ciutat (CAPS), de la que formen part l’Ajuntament junt a associacions, plataformes i experts d’aquest sector social. En aquesta reunió, a més, també es convocarà als directors i directores de les residències de la ciutat.

«És el moment de reprendre el compromís del ple de l’Ajuntament amb la Plataforma en defensa de les pensions públiques Xàtiva-La Costera i obrir un espai de reflexió on totes i tots puguen aportar idees i reflexionar sobre el model residencial i el futur que volem per als nostres majors», ha incidit Angulo.

El passat mes de juny es va aprovar per unanimitat al plenari municipal una proposta de la Plataforma de les Pensions Públiques en la que es sol·licitava al consistori la promoció d’un debat sobre el model futur de les residències per a persones majors al municipi, que aborde la necessitat de noves infraestructures i la preferència per la titularitat pública de les mateixes.

«Les persones vulnerables són la nostra prioritat, i ara més que mai la gent gran necessita de la nostra atenció. Per això cada dia busquem alternatives i noves accions que els milloren la seua qualitat de vida», ha expressat la regidora Xelo Angulo.