L’increment del pressupost facilitarà aquest augment dels serveis

La primera tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva va participar al magazine d’Xtradio en el qual va donar la seua valoració sobre l’aportació al seu departament d’1,4 milions d’euros per part de la Generalitat Valenciana. Aquests diners aniran destinats a ajudar a un major nombre de persones dins del diferents plans d’acció de Benestar Social.

Pel que fa a qüestions de ocupació, Angulo també va fer referència a la  incorporació de 50 nous treballadors al mes d’octubre a través dels programes Avalem Joves, Avalem Experiència i el Programa PI, uns plans que ja han aconseguit superar les 100 contractacions des de l’inici de la pandèmia el passat mes de març.

D’altra banda, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva va recordar que els centres de majors romandran tancats per precaució, però l’equip responsable continuaran oferint atenció als majors.

Finalment, la regidora va anunciar una de les grans novetats de la seua regidoria gràcies a l’augment del pressupost respecte a l’any passat amb 160.000 euros. Aquesta és la incorporació d’un nou equip d’ajuda a domicili. Així ho explicava als micròfons d’Xtradio.