La cooperativa xativina Neu al carrer, de cultura i comunicació, ha estat l’encarregada de portar l’espectacle a Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà el diumenge 26 de juny el nou monòleg de Xavi Castillo “Yonquis del dinero” que repassa en clau d’humor, la corrupció política valenciana. L’humorista alcoià ofereix un xou de tipus cabaret inspirat en el llibre homònim, del periodista de Cocentaina, Sergi Castillo Prats, el qual, des de Pot de Plom -la companyia de Castillo- defineixen com “la biblia de la corrupció”. Les entrades ja estan a la venda a la llibreria la Costera, A Tarús, i Verd de Terra i online a codetickets.

En aquesta nova proposta, l’humorista parla dels personatges habituals, però tractats amb més profunditat, com Eduardo Zaplana, Alfonso Rus o Carlos Fabra, però també n’introdueix de nous com ara Enrique Ortiz o Vicent Sanz. L’espectacle significa, per a Pot de Plom, la celebració del seu 30 aniversari: “30 anys fent el moniato”, com afirmen des de la companyia, coneguda tots aquests anys per fer sàtira política.

La cooperativa xativina Neu al carrer, de cultura i comunicació, ha estat l’encarregada de portar l’espectacle a Xàtiva i es presenta així a la ciutat després de tres anys produint espectacles per la resta del territori valencià.