Candel deixa l’equip quart a sis punts de la promoció quan falten cinc jornades

El CD Olímpic ha pres la decisió de prescindir dels serveis de l’entrenador del primer planter fins la data, Xavi Candel.

El balanç de l’equip aquesta temporada baix les ordres de Candel ha sigut de 15 victòries, 8 empats i 6 derrotes, sent actualment el quart classificat a tan sols 6 punts dels llocs de play-off a Tercera Federació, objectiu marcat per l’entitat setabense. Als últims sis partits el conjunt de la Murta ha sumat una victòria, tres empats i una derrota. Pareix que aquestes xifres són les que han portat la destitució de l’entrenador alzireny.

Xavi Candel, es va fer càrrec de l’equip el passat estiu després d’haber format part del cos tècnic d’equips com la UD Alzira, al FC Volga Nizhny Novgorod del futbol rus o el Hebei China Fortune FC junt amb Manuel Pellegrini.

Junt amb Candel van arribar a l’equip de la capital de la Costera, Juanan Canet com a segon entrenador, Guillermo Gimeno al càrrec de la preparació física i Dafnis Mateu com entrenador de porters i delgat. Tots tres posen punt final a l’aventura que van començar de la mà del primer entrenador.

Des d’ahir dimecres és l’entrenador setabense qui es farà càrrec de la preparació del primer equip. El tècnic ja ha dirigit la seua primera sessió d’entrenament.