Conéixer i comprendre les seues necessitats els facilita participar en la societat en igualtat de condicions respecte a la resta de la ciutadania

Amb motiu del 2 d’abril, dia mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, l’Ajuntament de Xàtiva ha recolzat una sèrie d’activitats programades per l’associació AXATEA, com ara el II Concurs de Murals per a centres educatius.

Sota el lema ”Un viatge feliç per la vida”, aquest any el concurs ha posat el focus en el dret de les persones en trastorn de l’espectre autista i les seues famílies a gaudir d’una vida feliç. Conéixer i comprendre les seues necessitats els facilita participar en la societat en igualtat de condicions respecte a la resta de la ciutadania.

Els guanyadors del II Concurs de Murals per a centres educatius han resultat, en nivell infantil, el Col·legi Públic Beat Jacint Castanyeda. En primària, el Col·legi Claret, i en secundària, el Col·legi d’Educació Especial Pla de la Mesquita. Els centres educatius guanyadors rebran un lot de llibres per a la seua biblioteca i la classe rebrà un diploma com a guanyadora del concurs.