A la cita celebrada el divendres a la Casa de Cultura van assistir al voltant de 200 professionals i es van realitzar diferents taules redones i tallers

La Jornada va comptar amb la participació  d’uns 200 professionals de tot el territori. En la taula inaugural estaven presents l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, el director de Gestió Sanitària de la Conselleria de Sanitat, Julio Fernández, el Degà del Col·legi de Fisioteràpia de la Comunitat Valenciana, Josep Benítez, la secretària general de SATSE, Mª Luz Gascó, el president del Comité organitzador, Vicente Matoses, i la gerent del departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes.

L’alcalde de Xàtiva va manifestar que “És un plaer per a la ciutat rebre la primera reunió de coordinadors i supervisors de fisioteràpia de tots els departaments de salut de la Comunitat Valenciana per tal d’intercanviar coneixements, avanços i bones pràctiques”.

Durant el matí va haver-hi una ponència al voltant de l’evidència científica en fisioteràpia, seguida de tres taules redones sobre fisioteràpia hospitalària i especialitzada, gestió de fisioteràpia en la Sanitat Pública i fisioteràpia en Atenció Primària.

De vesprada es va fer un taller de maneig de l’ecògraf per al fisioterapeuta i diverses taules de treball per als especialistes participants.