Amor Amorós “hem de treballar perquè tots els barris de la ciutat estiguen en les millors condicions possibles que tots tinguen accés als serveis prioritaris i que l’espai urbà compartit siga confortable, segur i net.”

Segons informa Xàtiva Unida, al plenari d’octubre, la regidora Amor Amorós va preguntar a l’alcalde sobre les intervencions realitzades per l’Ajuntament en referència als problemes de convivència denunciats per l’associació de veïns del barri del Carme el passat estiu. En la contestació s’assegurava que s’havien iniciat accions per afrontar el problema. 

Xàtiva Unida va visitar ahir dimarts el barri amb membres de l’associació de veïns que van indicar totes les deficiències i mancances que estan degradant cada vegada més la zona. Els veïns es queixen de l’abandó que estan patint i demanden una actuació urgent per intentar revertir la situació. 

Les queixes traslladades de manera formal al consistori són respecte al manteniment de l’arbrat, que és inexistent, la deficient il·luminació amb la inseguretat que això ocasiona, les molèsties de l’increment de coloms a la zona, la degradació de l’escàs mobiliari urbà, el mal ús dels contenidors de fem, i els problemes de convivència que la degradació comporta. 

Segons la formació Xativina, amb aquesta visita s’ha constatat que hi ha almenys tres persones sense sostre que utilitzen els bancs del barri per a pernoctar. Amor Amorós ha manifestat que “no és una qüestió de fàcil solució, però estem en política per millorar la vida de les persones i no es pot deixar d’actuar si sabem que hi ha persones dormint al carrer. Al proper plenari tornarem a preguntar quin és el pla d’actuació en aquests casos”. 

Respecte al parc infantil de la zona, Xàtiva Unida proposarà un umbracle perquè l’ús de la zona de joc siga més adequat, tenint en compte les temperatures de la ciutat.