L’acte serà aquest dimecres, 4 de gener, a la Plaça de la Bassa i comptara amb la presència de Miquel Lorente, cap de Xàtiva Unida, i Rosa Pérez Garijo, consellera de Participació 

L’acte serà demà dimecres, 4 de gener, a la plaça de la Bassa i comptara amb la presència de Miquel Lorente, cap de Xàtiva Unida, i Rosa Pérez Garijo, consellera de Participació. 

La presentació serà conduïda per Dolors Pérez i està previst que comence a les 12,30 hores a la plaça de la Bassa, a l’entrada del Carrer Sant Francesc, amb la intervenció de Miquel Lorente, coordinador d’EU de Xàtiva i actual portaveu de Xàtiva Unida, i de Rosa Pérez, coordinadora d’EUPV, candidata a la Presidència de la Generalitat i actual consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica. Després, serà la mateixa Amor Amorós qui finalitze l’acte. 

El col·lectiu de Xàtiva Unida ha organitzat un acte obert, al carrer, que comptarà també amb l’actuació musical d’ACDX, grup xativí de música dixie. En acabar l’acte es convidarà als assistents a continuar la conversa d’una forma més informal amb un refrigeri a la seu de Xàtiva Unida. 

Amorós ha “convidat a tota la ciutadania a un acte on parlarem de qui és Amor, que fa en Xàtiva Unida i dels reptes del 2023”. A més, ha destacat que “encetem l’any amb la campanya de la il·lusió on farem sobretot pedagogia política per sumar al màxim de persones possibles al nostre projecte transformador”.