En breu arribarà a totes les bústies de la ciutat i també es podrà trobar a les xarxes socials. 

Hui divendres, a partir de les 18.30 h, el col·lectiu de Xàtiva Unida instal·larà una carpa en la placeta de la Telefònica per presentar el seu nou butlletí que, d’ací a poc temps, arribarà a totes les bústies de la ciutat i també es podrà trobar a les xarxes socials.

Després d’haver dedicat anteriors butlletins a l’aigua, l’educació i la sanitat, aquest butlletí de primavera se centra en l’ecologia. Per a Xàtiva Unida és important iniciar accions en mobilitat encaminades a reduir les emissions de gasos efecte hivernacle, i per això proposa pensar l’urbanisme i els espais comuns donant prioritat a les persones i no als cotxes, fer un adequat manteniment de les zones verdes així com ampliar-les, eliminar les barreres arquitectòniques tant en els carrers com en els edificis municipals i, per a lluitar contra el canvi climàtic, instal·lar plaques solars als edificis de titularitat pública.

Així mateix, aposta per universalitzar la diversió dotant de nous equipaments els parcs infantils i, sobretot, pensar la ciutat amb perspectiva de gènere, millorant la il·luminació de zones en què les dones no es troben segures. També es demana una solució als contenidors soterranis trencats.

Segons ha declarat la regidora de Xàtiva Unida, Amor Amorós, “molta gent ens ha votat i és la nostra responsabilitat treballar per millorar Xàtiva. El butlletí és una més de les ferramentes de què disposem per a traslladar als xativins i xativines les nostres propostes i maneres de fer”.