Miquel Lorente assegura que l’alcalde no ha volgut consensuar res en dos mesos i ara els demana que voten junts la suspensió de la Fira

El grup Municipal de Xàtiva Unida ha obert un fil a les xarxes socials sobre la suspensió de la Fira 2020. En ell podem llegir unes declaracions del portaveu, Miquel Lorente, en les que assegura que l’alcalde de Xàtiva, que no ha volgut consensuar res en dos mesos de pandèmia i davant una crisi econòmica, que ha ignorat a la resta de grups i ha rebutjat el seu oferiment de treball, ara els demana que voten junts la suspensió de la Fira. També assegura que ara mateix sols el govern PSOE-Ciutadans coneix la programació, les característiques i detalls de la Fira 2020. A més afegeix, que la resta de grups no han rebut cap informació sobre aquesta, motiu el qual no canvia la decisió lògica i que ja han decidit fa temps altres alcaldes i alcaldesses és la suspensió.

Per la seua part, Cesca Chapí també afirma a les xarxes que d’una manera paral·lela, i tenint en compte l’evolució de crisi sanitària, que el govern municipal no hauria de descartar la programació d’activitats més humils de caràcter econòmic i cultural durant el mes d’agost que complisquen les normatives sanitàries.