El seu portaveu, Miquel Lorente, destaca “la falta de previsió de l’equip de govern a l’hora de reobrir els parcs infantils de la ciutat”

El Grup Municipal Xàtiva Unida ha denunciat que tot i l’entrada en la Fase 3 els xiquets i xiquetes no han pogut tornar a jugar en els parcs infantils. Aquesta és una de les mesures de flexibilització que implicava l’accés a aquesta nova fase, què s’ha posat en marxa en el territori valencià des d’ahir dilluns. 

Per altra banda, segons declara el portaveu del grup municipal, Miquel Lorente “es pot constatar que aquests espais no han estat objecte de tasques de manteniment des del seu tancament el passat 14 de març, encara que molts dels parcs infantils necessiten imminents millores”. 

A més des de Xàtiva Unida també s’ha assenyalat que durant el primer dia de la Fase 3 tampoc s’ha observat cap tasca específica de desinfecció d’aquestes instal·lacions municipals.

Per al grup municipal de Xàtiva Unida “aquest és un exemple més de la paràlisi i descoordinació en la gestió diària que pateix l’actual equip de govern on, ni el regidor de Seguretat Juan Giner, ni la regidoria de Parcs i Jardins, ni el govern municipal en el seu conjunt han estat atents a l’hora d’aplicar totes les mesures que implicava l’accés, més que previsible el passat dilluns, a la Fase 3”.

Hui obrin els parcs

Cal destacar que, ahir de vesprada, l’Ajuntament de Xàtiva va informar que estava realitzant treballs de desinfecció en tots els parcs infantils de la ciutat per poder reobrir-los a partir de hui dimarts.