Lorente ha criticat «la passivitat i el desinterés del govern municipal» en la restitució de la connexió 

El portaveu de Xàtiva Unida en l’Ajuntament, Miquel Lorente, ha informat sobre la suspensió i no reinstauració del servei diari de trens que uneixen Xàtiva i Madrid de manera directa. Xàtiva Unida ha afirmat que “Renfe i el Ministeri de Foment amb motiu de l’inici de la pandèmia van decidir suspendre la connexió directa entre Xàtiva i Madrid”.

Segons Lorente, aquesta és una mala notícia tant per als interessos de la nostra ciutat com per a la resta de municipis de les Comarques Centrals que empren aquest servei, que s’afig al mal funcionament del servei de rodalia. Al mateix temps, el regidor ha criticat la passivitat i el desinterés mostrat per l’equip de govern en un tema clau com és aquest.

Finalment, des de Xàtiva Unida es demana obrir una taula de diàleg amb el Ministeri i Renfe, per a aconseguir recuperar la mínima connectivitat que hi havia abans de l’inici de la pandèmia i que s’amplien els horaris del servei.

En aquest sentit, des de la formació xativina s’ha explicat que el seu grup parlamentari traslladarà aquesta petició al Ministeri, però que és l’alcalde qui ha de fer aquestes gestions.