Aquest edifici, que actualment es troba sense ús per part de l’ajuntament, podrà albergar a les associacions del barri i en ell es podran prestar serveis municipals descentralitzats 

La candidata a l’alcaldia per Xàtiva Unida, Amor Amorós, va anunciar aquesta proposta en l’encontre “Amor pel Raval”, uns dels encontres informatius que aquesta formació política durà a terme en diversos barris de la ciutat. 

L’edifici dels jardins del Palasiet, que actualment es troba sense ús per part de l’ajuntament, podrà albergar a les associacions del barri i en ell es podran prestar serveis municipals descentralitzats. Així mateix, la candidata també va explicar algunes propostes de millora per al jardí, com la instal·lació d’espais d’ombra. 

Segons Xàtiva Unida, la proposta de pretén donar resposta a l’associació de veïns del barri, que des de fa anys reclama un espai per a poder fer les seues activitats i reunions sense que aquesta petició s’atenga per part del govern municipal. A més, aquest centre també podrà albergar espais per a altres entitats culturals i juvenils del Raval que es troben en la mateixa situació i podrien prestar-se serveis municipals en una zona de la ciutat que, tot i comptar amb un gran nombre d’habitants, no ha rebut cap servei per part de l’ajuntament. 

En l’encontre “Amor pel Raval”, Amorós també va explicar propostes com el projecte de millora de l’entorn i pacificació de la plaça Joaquim Tudela i l’eix Sant Roc – Sant Rafael o la posada en funcionament dels banys àrabs i el nimfeu romà com a espais visitables i amb activitats culturals i turístiques periòdiques.