El passat dissabte les regidores i regidors de la formació xativina explicaren a peu de carrer els primers mesos de treball en el consistori

Segons informen des de Xàtiva Unida, amb la voluntat d’escoltar a la ciutadania es va convocar la primera Assemblea ciutadana on la portaveu, Amor Amorós, va explicar les principals línies d’actuació en el nou govern de coalició. Segons Amorós, “Xàtiva Unida està treballant des de la lleialtat, però reescrivint les polítiques de transformació que necessita la ciutat”. El regidor Alfred Boluda va remarcar “la finestra d’oportunitat que se’ns ha obert per fer de Xàtiva la capital cultural d’un país on les polítiques restrictives de govern autonòmic passaran factura a moltes propostes culturals”. El regidor Hèctor Cuenca, per la seua part, va afegir que “aviat anem a treballar sobre un nou pressupost que ha d’incidir sobres les línies d’inversió que ja es varen encetar el passat exercici a proposta de Xàtiva Unida; xarxa d’aigua, accessibilitat i mobilitat”. I finalment Susanna Gomar va donar a conéixer els principals projectes que s’estan abordant des de les delegacions de medi natural i mobilitat posant l’èmfasi en les accions realitzades durant la setmana de la mobilitat i sobre noves accions de pacificació de trànsit. 

En l’Assemblea, Amor Amorós va explicar les diferents delegacions assumides per part del Grup Municipal en el pacte de l’Almodí, i a més, va respondre a preguntes de la ciutadania relacionades amb la situació del Conservatori, les intervencions en l’arbrat monumental de la ciutat i la gestió de pressupost municipal.