Des de la formació asseguren que l’alcalde no ha argumentat en cap moment la decisió de suspendre la Fira d’agost

Segons ha manifestat, Miquel Lorente, portaveu municipal de Xàtiva Unida “és  molt cridaner que en cap moment del plenari celebrat passat dissabte, l’alcalde Roger Cerdà haja fet cap argumentació sobre la suspensió de la Fira d’Agost de 2020”. 

Per a Xàtiva Unida, aquest és un assumpte de gran rellevància per a la ciutat i sobretot per a la seua economia. A més a més, des d’aquest grup municipal declaren haver comprovat com en altres municipis on s’han suspès les seues festes del mes d’agost ja s’han posat a treballar, des de fa setmanes, en altres alternatives com ara microactes a l’aire lliure per a l’estiu i per aquesta tardor. 

Des de la formació xativina han indicat que s’està enfront d’una mostra més de la total inoperància de l’actual equip de govern conformat pel PSOE i Cs. 

També asseguren que la no predisposició a treballar per buscar alternatives a la Fira que complisquen amb les directrius de les autoritats sanitàries seria una mala notícia per a la ciutat. Segons Lorente “ara és el moment d’actuar i apostar per allò que és propi des del món de la cultura fins a l’hostaleria i el comerç de la ciutat”.