El projecte, amb una inversió de 22.000 euros, compta amb finançament de la Diputació de València

Segons informen des de l’Ajuntament de Xàtiva, s’ha començat el projecte d’obres d’urbanització de la Plaça Espanya, amb una inversió de 22.000 euros, que compten amb finançament per part de la Diputació de València.

Les actuacions consten de treballs d’urbanització per a la consolidació i millora de la zona de trànsit i aparcament, per tal de dotar a la ciutat d’un equipament públic a l’aire lliure, renovat i regulat, en una zona d’estacionament i de trànsit de vehicles. Cal destacar que degut al mal l’estat de l’asfaltat i dels paviments actuals, es desenvoluparan treballs per a un condicionament adequat.

Entre els treballs que realitzant-se es troben: col·locació de voreres i escocells, adequació del formigó als nivells requerits, pavimentació i asfaltat del vial amb pendent per a extraure aigües, encintats de les voreres per a la futura col·locació d’arbres, revestiment de pintura en murs i baranes, sanejament, il·luminació i senyalització mitjançant senyals de peu i senyalística amb pintures en terra, per a la reserva de places, conducció en parcel·la i assenyalament de perills.