El pressupost és de 155.267,01€ i les ofertes es poden presentar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic fins al 29 de gener

L’Ajuntament de Xàtiva ha publicat al perfil del Contractant del Sector Públic la licitació del projecte per a la construcció del nou Centre de Dia Comarcal per a persones amb diversitat funcional, emmarcat al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència «Pla Convivint» de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, i finançat per la Unió Europea amb fons «Next Generation». 

La licitació es basa en la contractació dels serveis dels treballs de consultoria i assistència tècnica per a la redacció del projecte d’obres i instal·lacions, estudi de seguretat i salut, projecte i seguiment arqueològic, així com direcció d’obra, direcció dels projectes d’instal·lacions, programació i seguiment del control de qualitat per a la construcció d’aquest nou Centre de Dia que s’ubicarà al carrer Forn del Vidre, al costat de les instal·lacions del Centre Ocupacional Aspromivise. 

El termini per a presentar ofertes finalitza el 29 de gener, i el pressupost base de licitació és de 155.267,01 euros. L’empresa tindrà 4 mesos per a la redacció del projecte bàsic i la presentació de la resta de documentació, mentre que la resta de treballs vinculats a la direcció de les obres tindran la mateixa durada que el contracte d’obres. Escoltem a l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà: 

Per la seua part, la regidora de Benestar Social Xelo Angulo ha explicat el procés per a la consecució del nou centre de dia comarcal: 

Cal recordar que la inversió total d’aquesta nova infraestructura serà de 2,4 milions d’euros i es donarà servei a quaranta persones que en aquest moment no poden gaudir d’aquest recurs per no tindre plaça o han de desplaçar-se més de mitja hora al dia per poder tindre aquest servei. També es comptarà amb el personal requerit per a la seua atenció: psicòleg, fisioterapeuta i set cuidadors i cuidadores. Hi haurà més de 1.000 m2 d’espai que inclouran gimnàs, piscina, diversos espais per a tallers i serveis, banys adaptats, despatxos, vestuaris, sala de juntes i menjadors. La instal·lació tindrà una única planta i es prioritzarà la mobilitat dels usuaris. A més a més, estarà connectat amb el centre ocupacional i permetrà la seua descongestió, ja que actualment estan cobertes les seues 75 places.