Cerdà, Muñoz i Angulo posen en valor la gestió dels socialistes al front de l’ajuntament en un acte d’homenatge a la militància

El dissabte passat, a la Casa de Cultura, l’Agrupació Socialista de Xàtiva va organitzar un acte d’homenatge a la militància, amb l’assistència de l’alcalde Roger Cerdà, del secretari d’organització del PSPV-PSOE, José Muñoz i de la secretària general, Xelo Angulo. Tots tres tingueren paraules d’agraïment cap als militants xativins, en un acte conduït pel president de l’agrupació, Vicent Caballero i on també va participar la secretària d’organització local, Inma Soler. 

Cerdà, qui compleix enguany 25 anys de militància, va aprofitar l’acte per a fer balanç de la gestió socialista a l’ajuntament. Escoltem a Roger Cerdà: 

L’alcalde també va fer referència a les inversions municipals, posant en relleu que «actualment, a Xàtiva, hi ha 12 milions d’euros en inversions en obra pública i en els propers exercicis hi ha previstos 40 milions d’euros en més inversions gràcies a la Generalitat Valenciana del president Puig». Per a Cerdà, «el partit socialista és la millor eina de transformació de la Societat; en 24 anys de governs socialistes a Xàtiva hi han hagut 0 casos de corrupció, altres no poden dir el mateix». 

Per la seua banda, Xelo Angulo va agrair la tasca dels militants. 

Angulo va fer entrega d’una serigrafia de Patri Pastor a totes les persones amb més de 25 anys de militància. Aquesta dissenyadora gràfica xativina és l’autora de la nova imatge del partit a la ciutat. L’acte de germanor va comptar amb l’assistència de més de 120 socialistes entre els quals es trobava Miquel Calabuig, alcalde de Xàtiva de 1983 a 1995; Pepe Estellés, el militant més veterà de l’agrupació i altres anteriors regidors de l’ajuntament, com ara Javier 

Ballester, Javier Huerta, José Luis Borreda, Emilia Martínez, Ramón Ortolá o Vicent Torregrosa, entre d’altres. Així mateix, la resta de persones militants amb menor trajectòria a l’agrupació varen ser obsequiades amb una insígnia del partit. 

L’acte va comptar amb la participació del secretari d’organització del PSPV- PSOE, José Muñoz. El també diputat a les Corts va afirmar que «quan governen els socialistes a la gent li va millor». L’escoltem: