La capital de la Costera organitza les Finals Autonòmiques masculina i femenina el próxim cap de setmana

L’històric Pavelló Municipal de Voleibol de Xàtiva serà la seu de les Finals de la Comunitat València juvenil masculina i femenina. La competició es portarà a terme dissabte 22 i diumenge 23 de maig de 2021. Les finals han sigut concedides per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i seran organitzades pel Club Voleibol Xàtiva amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva. El club vol agrair a la Federació la confiança depositada i a l’Ajuntament l’haver sigut receptiu per a poder portar a Xàtiva un esdeveniment d’aquestes característiques, perquè es tracta d’una magnífica ocasió de promocionar la ciutat a través de l’esport.

El club voleibol Xàtiva afavoreix un gran esdeveniment de l’esport base de màxim nivell masculí i femení, que servirà fonamentalment per a la promoció de l’esport. L’organització serà un repte, perquè, encara que la situació epidemiològica és relativament estable en l’àrea de Salut, els protocols sanitaris han de ser estrictes. L’aforament de públic serà reduït, complint tots els protocols que marquen les normes sanitàries, sobretot perquè es disputaran dos partits de manera simultània.

Respecte als equips participants, seran un total de huit equips. Els quatre millors conjunts femenins i els quatre millors equips masculins de la Comunitat Valenciana. El format de competició és una lligueta a una volta, de manera que cada equip disputarà tres partits (dos partits el dissabte matí i vesprada, així com un partit el diumenge), s’enfrontaren tots contra tots.

Els participants femenins són: Club Voleibol Sedaví, Volei Grau de Castelló, Servigroup Benidorm i Familycash Xàtiva. 

Els participants masculins són: Mediterraneo de Castelló, CV València, Servigroup Benidorm i Familycash Xàtiva. 

Horaris: a les 10.00, 12.00, 17.00 i 19.00 hores del dissabte 22, i a les 10.00 i 12.00 hores del diumenge 23 de maig.

En aquestes finals els equips lluitaran per ser campions de la Comunitat Valenciana i per obtindre una plaça de classificació per als Campionats d’Espanya, que es disputaran l’última setmana del mes de juny de 2021 en lloc a determinar.

Per preparar-se de cara a aquest campionat, el Familycash Xàtiva masculí juvenil han tingut un intens cap de setmana d’activitats, el dissabte van viatjar a Conca per a disputar dos partits contra l’Hervás de Conca i el CV Leganés. A més,  diumenge van tindre una excussió a la “creueta” de la Serra Vernissa. 

D’altra banda, el Familycash Xàtiva Femení juvenil va disputar un partit contra les jugadores de l’equip sènior del Club voleibol Xàtiva, també per a preparar intensament una complicada final.