Les inscripcions per a les escoles esportives, l’esport per a persones adultes i les activitats en piscina coberta es podran realitzar a partir del 12 de setembre

L’Ajuntament de Xàtiva torna a posar en marxa a partir del 26 de setembre les escoles esportives municipals, l’esport per a persones adultes i les activitats en piscina coberta.

Pel que fa a les escoles esportives municipals es podran practicar esports com ara atletisme, esport adaptat, gimnàstica, minihandbol, minibàsquet, minivoleibol i minibàdminton. La ràtio general de l’alumnat serà d’un mínim de 10 i un màxim de 40 persones, i el preu de tot el curs és de 64 euros (excepte l’escola esportiva adaptada, que serà gratuïta). Les activitats es desenvoluparan al pavelló Francisco Ballester, al poliesportiu Les Pereres, al gimnàs de l’IES Josep de Ribera, al col·legi Gozalbes Vera o al gimnàs del col·legi Jacinto Castañeda.

Pel que fa a l’esport per a persones adultes, es podran realitzar activitats com ara manteniment físic, gimnàstica correctiva, pilates, aeròbic i step, zumba i esport adaptat des del 27 de setembre fins el 30 de juny de 2023. Es podrà fer un pagament únic de tot el curs o bé realitzar un pagament trimestral de les activitats, que tindran lloc al pavelló Francisco Ballester, pavelló de voleibol, gimnàs del CEIP Gozalbes Vera i a l’IES Lluís Simarro.

Per últim, pel que fa a les activitats de la piscina coberta que es desenvoluparan al poliesportiu Les Pereres, es podrà realitzar tant aquagym com activitats dirigides d’iniciació i perfeccionament de natació tant per als més menuts (de 6 mesos a 2 anys, de 3 a 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys) com per a persones adultes. El pagament es podrà realitzar tant de forma única com de forma trimestral.

La inscripció i el pagament es podrà realitzar a partir de hui dilluns 12 de setembre a través de l’apartat d’esports de la web municipal (www.xativa.es), per al qual cal identificar-se com a persona usuària; o bé presencialment al poliesportiu municipal de Les Pereres.