L’activitat és gratuïta i es desenvoluparà els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes amb eixida des de l’estació de RENFE 

L’Ajuntament de Xàtiva reprén a partir del mes d’octubre l’activitat de la Ruta Sana amb la qual es dona als veïns i veïnes de Xàtiva l’oportunitat de fer exercici i millorar la seua forma física amb l’ajuda d’un monitor de forma totalment gratuïta. 

La Ruta Sana tindrà lloc els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes, i començarà el dissabte 1 d’octubre allargant-se fins al 22 de desembre. L’horari d’eixida dels 

dies entre setmana serà les 16 hores i el dissabte s’iniciarà a les 9 del matí. El punt d’eixida serà sempre l’estació de RENFE. 

La durada dels passejos setmanals és d’aproximadament 1 hora, amb recorreguts com ara el Castell, Novetlè o el Calvari Baix, mentre que l’activitat del dissabte, de major durada, permetrà visitar els paratges naturals de la ciutat com la Cova Negra o Bixquert. 

La monitora de l’activitat serà Tatiana Moreno i les inscripcions es poden realitzar presencialment al JOC de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, per missatge de whatsapp al telèfon 638 293 777 o a través del correu rutasana2022@gmail.com.