Continua en marxa la fabricació de materials i el seu subministrament en tots els llocs de Xàtiva on es treballa de cara al públic

L’Ajuntament de Xàtiva continua amb el repartint de material de protecció entre el personal sanitari. Solament en la jornada d’ahir dimecres es va produir el repartiment de 1.200 mascaretes per als professionals sanitaris i 60 pantalles de protecció destinades directament a l’hospital Lluís Alcanyís.

No obstant, aquesta entrega de material no se centra solament en els espais sanitaris, ja que també arriba als usuaris de les residències, als cuidadors no professionals i als comerços de la ciutat que treballen de cara al públic en activitats essencials. En total, des del passat dimecres 25 de març, s’han repartit a Xàtiva més de 10.000 mascaretes, vora 550 pantalles de protecció, 650 gorros, 270 protectors de peus, 250 guants i més d’un centenar d’impermeables a més de monos i ulleres; i aquest repartiment continuarà en els propers dies.

Durant la jornada de hui s’està acabant de subministrar aquest material entre els comerços de la ciutat i les persones que realitzen atenció al públic, al temps que s’està preparant i repartint el material per a l’elaboració de més pantalles de protecció.

El regidor de Manteniment del Medi Urbà Ricardo Martínez ha manifestat que també s’estan buscant en aquests moments subministradors de gels i dosificadors per a poder habilitar-los als comerços de la ciutat, si bé està sent una tasca complicada degut a la manca d’stock. No obstant, però, s’han pogut habilitar aquests dispensadors tant al mercat municipal com a MercaXàtiva.

Cal recordar que a nivell municipal, els treballadors es troben assortits d’equips de protecció individual per part de recursos humans i el servei de prevenció de riscs laborals.