La capital de la Costera ha incorporat a cinc nous policies en els darrers dies als que cal sumar la desena d’agents que es troba en formació a l’IVASPE

L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa una campanya per al control de soroll dels ciclomotors, la qual s’està desenvolupant per diferents punts de la ciutat des de la passada setmana.

Fins al moment la Policia Local ha tramitat un total de tretze propostes de sanció per alteració de les característiques de les motos, junt amb altres nou sancions degudes a altres conceptes com ara no disposar de papers o no tindre la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) en vigor.

Segons ha indicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Ignacio Reig, “amb l’arribada de l’estiu és evident el malestar produït pel soroll de les motocicletes i ciclomotors a Xàtiva”.

L’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat un total de cinc noves incorporacions que passen a formar part de la plantilla de la Policia Local de la ciutat, cosa que permet incrementar les tasques de vigilància i de control en aquests aspectes. Als nous agents cal sumar també la desena de Policies que es troben en aquests moments formant-se a l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), i que tornen a la ciutat per sumar-se al dispositiu estival.