Les activitats, emmarcades en el mil·lenari del Collar de la Coloma, es desenvoluparan al CCX i estaran impartides per Angela Malysheva

Aquest mes de setembre comencen els tallers i classes magistrals de gravat i estampació impartits per la Doctora en Belles Arts de la Universitat Politècnica de Sant Carles de València, Àngela Malysheva. Aquestes activitats s’impartiran en el Centre Cultural de Xàtiva (CCX) i porten per títol «Il·lustrem el collar», ja que estan emmarcades en la programació del mil·lenari de l’obra «El collar de la coloma». 

El primer taller serà el d’Aiguafort, els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, mentre que el taller d’Aiguatinta es realitzarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Els dies 13, 14 i 15 d’octubre la tècnica del taller serà la del Vernís tou; els dies 20, 21 i 22 d’octubre de Fotopolímers i el 27, 28 i 29 d’octubre el taller serà de Punta Seca Mezzo-tinto. Durant el mes de novembre es desenvoluparan els dos últims tallers: de Collagraf els dies 3, 4 i 5; i de Linogravat i gofrat els dies 10, 11 i 12.