La plataforma digital ve a complementar l’atenció presencial

La regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza ha presentat aquest l’Escola d’empoderament de la Casa de les Dones, creada amb l’objectiu d’afavorir l’apoderament i el creixement personal de les dones així com impulsar la seua participació oferint diferents espais de formació.

Aquest espai web (www.escolaempoderament.xativa.es) serà un espai de trobada per a dones de totes les edats i procedències, amb metodologia participativa i compartida desenvolupada pel Moviment Feminista. D’aquesta manera, aquest recurs online complementarà l’atenció presencial a la Casa de les Dones.

La plataforma té un caràcter digital per la capacitat d’arribar a un gran nombre de persones i per les necessitats esdevingudes com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 que en moltes ocasions limitava l’aforament de les activitats. La seua estructura està organitzada en espais en els quals s’oferiran diferents cursos o tallers tant en valencià com en castellà.

«Volem arribar a un gran nombre de persones i resoldre totes les limitacions que s’han produït en els darrers mesos degut a la limitació de l’aforament», ha manifestat la regidora Lena Baraza.

Entre els espais que es podran trobar a la web destaquen l’espai d’apoderament per a l’Ocupació, l’espai de creixement personal, l’espai TIC, l’espai d’emprenedoria i economia feminista, l’espai d’apoderament col·lectiu, l’espai de noves masculinitats, l’espai artístic i creatiu, l’escola coeducadora per a famílies i l’escola d’igualtat.

La plataforma està dissenyada per a que l’alumnat avance al llarg de les unitats didàctiques de l’itinerari formatiu, així com per a complir les activitats i autoavaluacions corresponents. A més a més, l’equip de la Casa de les Dones realitzarà un acompanyament i respondrà els dubtes.

La inscripció en les diferents activitats s’haurà de realitzar a través d’un formulari online que es podrà trobar a un enllaç disponible a la web de l’Ajuntament de Xàtiva, les xarxes de la Casa de les Dones i el whatsapp. Una vegada emplenat el formulari, es rebrà un correu de confirmació amb les indicacions per a l’accés a la plataforma. Els formularis per als diferents cursos estaran disponibles des d’aquest mateix divendres.