S’està treballant en la creació d’un web directori de comerços de la ciutat

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha assistit, junt amb el president d’Adexa Diego Fuentes, a la presentació del Pla de Dinamització de Zones Comercials 2021 en Cámara Valencia en el que a més de la capital de la Costera participen també les localitats d’Alzira i Sagunt.

La jornada ha servit per presentar una sèrie d’accions de difusió amb l’objectiu de fomentar el comerç local i millorar la seua competitivitat, a més d’explicar les accions realitzades en cadascun dels municipis durant els darrers mesos.

En el cas de Xàtiva, l’alcalde Roger Cerdà ha fet esment de les accions preses per a la reactivació econòmica de la ciutat. «La Covid ha sigut un punt d’inflexió, i més a la nostra ciutat, on pràcticament el 70% de l’economia es basa en el sector serveis i en el comerç». 

En aquest sentit, el president d’Adexa Diego Fuentes ha dut a terme la presentació del Pla de Dinamització per a Xàtiva, amb el qual s’està elaborant una pàgina web amb la intenció de tindre un directori de comerços classificats per sectors i paraules clau, amb fotografies del comerç, una breu descripció, horaris, contacte i l’explicació de com aplegar amb un enllaç al Google Maps.

Cal remarcar que l’economia de Xàtiva, com a capçalera de diverses comarques, compta amb un teixit empresarial en el qual primen les pymes i micropymes, sent un pilar fonamental de l’economia local.