La proposta es dividirà en tres grups i caldrà inscriure’s a través de WhatsApp o de les xarxes socials

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de la regidoria de Joventut, un programa per tal de facilitar l’oci i el temps lliure educatiu durant els mesos de juliol i agost, emmarcada en la situació en la que ens trobem, i que han nomenat «Estiu actiu».

La proposta va dirigida a xiquetes i xiquets i joves de la ciutat, i es durà a terme de dilluns a divendres amb una oferta d’activitats variades que aniran des de tallers de cuina o ecologia i treballs manuals fins a experiments, reptes o jocs.

La programació que s’ofereix, i que es donarà a conèixer en els pròxims dies, es dividirà en tres grups diferents: un primer per a menors de 8 anys, un segon grup per a majors de 8 anys i un tercer grup per a joves, amb la finalitat d’adequar el contingut a les diferents edats que comprenen.

La inscripció per a l’Estiu Actiu serà totalment gratuïta, però caldrà seguir alguns passos. Tan per als grups de menors i majors de 8 anys, caldrà guardar el telèfon 662 385 885 a un dispositiu mòbil i enviar per WhastApp algunes dades: el nom del xiquet i xiqueta, l’edat i el col·legi on cursa els seus estudis, acompanyats de la frase ESTIU ACTIU. 

Per tal de rebre aquestes activitats es crearà un grup de difusió a l’aplicació WhatsApp amb els participants de majors i menors de 8 anys adherits a través dels passos esmentats. Per al grup de joves, en canvi, serà suficient amb seguir les xarxes socials d’Info Jove Xàtiva a Instagram i Facebook.

Aquelles persones interessades en rebre més informació o en resoldre dubtes poden contactar amb el Centre d’informació Juvenil mitjançant el telèfon 96 228 18 03 o enviant un correu a joventut@ayto-xativa.es.