La cita comptarà amb els millors ciclistes de tot el país i tindrà lloc al poliesportiu de Les Pereres

Ahir va tindre lloc a la Diputació de València la presentació del campionat d’Espanya de Ciclocross que se celebrarà a Xàtiva els propers dies 7, 8 i 9 de gener de 2022, i en la que van estrt presents el diputat d’Esports Andrés Campos, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana Amadeo Olmos, l’organitzador de la cita a través del club “Bicicletas Sanchis” Salvador Sanchis i el regidor d’Esports de Xàtiva Pedro Aldavero.

La prova es realitzarà al Poliesportiu Les Pereres i comptarà amb centenars de ciclistes arribats des de tota Espanya per a disputar la prova més important del calendari internacional espanyol, en la qual es realitzaran proves de totes les categories de ciclisme tant masculí com femení.

“Aquesta prova tindrà lloc en una gran ciutat i està organitzada per grans professionals amb un gran recorregut al món del ciclisme, pel que estic convençut de que serà tot un èxit”, ha manifestat el diputat d’Esports Andrés Campos. 

Per la seua part, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha indicat que “aquest campionat és un repte i per a nosaltres és fonamental el suport de la Diputació. En els darrers anys hem fet una aposta decidida, de la mà de Bicicletas Sanchis, per aquestes proves de Ciclocross”.

El responsable de la prova Salvador Sanchis ha explicat que “començàrem a parlar d’aquest tema el passat any i ara ja és una realitat.”

Per últim, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana Amadeo Olmos ha declarat que “la Comunitat sempre ha apostat pel Campionat d’Espanya de Ciclocross, i és un orgull que la prova del 2022 torne a celebrar-se ací”.