Ajuntament, Consell de la Joventut i el col·lectiu Arc de Sant Martí LGTBI+ treballen conjuntament en l’organització dels actes

Organitzats conjuntament entre l’Ajuntament de Xàtiva, el Consell de la Joventut i el col·lectiu Arc de Sant Martí LGTBI+, aquest any els actes de celebració de l’Orgull es desenvoluparan de manera online adaptant-se així a les circumstàncies actuals.

Com cada any, Xàtiva està ja treballant en la celebració de l’orgull LGTBI+, uns actes que es porten realitzant als últims anys amb un gran èxit i que enguany, a pesar de la situació que estem vivint, no es podien deixar de banda per la importància de reivindicar i visibilitzar els drets d’aquest col·lectiu en uns moments tan complicats.

La societat ha de ser conscient de que malauradament no està tot guanyat en la lluita per la igualtat, per això, celebrar aquests actes és una responsabilitat que no cal descuidar. En aquest sentit des de l’Organització de l’Orgull LGTBI+ es considera necessari realitzar un any més aquesta celebració, que degut a la situació actual s’ha hagut d’adaptar per desenvolupar-se de manera online a través de les xarxes socials.

“Setmana de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2020”. Connectem amb Orgull!

Enguany la celebració dels actes es desenvoluparà al llarg de tota una setmana, del 22 al 28 de juny, presentant així un nou format que s’ha anomenat “Setmana de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2020”, en la que es desenvoluparan una sèrie d’actes molt variats que s’aniran anunciant pròximament. El lema d’aquest any és “#ConnectemAmbOrgull”, una metàfora entre la realització online dels actes i la implicació conscient i incansable de les persones que lluitem per aconseguir la igualtat real i efectiva del col·lectiu LGTBI+.

Concurs de Cartells i Concurs de Relat Breu “Orgull LGTBI+ Xàtiva 2020”

Encara que els actes de la Setmana de l’Orgull començaran oficialment el proper 22 de juny, ja s’han convocat dos concursos que es troben ja en actiu per tal de donar inici a aquesta celebració. Per una banda el ja habitual “Concurs de Cartells”, que seleccionarà la imatge visual de l’Orgull 2020, i per una altra banda el “Concurs de Relat Breu amb temàtica LGTBI+”, una de les novetats d’enguany que implica una aposta per l’escriptura i el foment de la imaginació entre les nostres joves.

Ambdós concursos atorguen un premi de 100€ i per participar s’han de consultar les BASES al lloc web del Consell de la Joventut de Xàtiva – CJX (https://cjxativa.org/). Ja es pot participar!

Presteu molta atenció a les Xarxes Socials

Cal recordar que aquest actes s’organitzen de manera conjunta entre l’Ajuntament de Xàtiva (Regidories de Joventut i Dona i Igualtat), el Consell de la Joventut de Xàtiva i el col·lectiu Arc de Sant Martí LGTBI+, per això, des de l’organització s’anima a tota la ciutadania a prestar atenció a les xarxes socials, per les que s’aniran anunciant pròximament la resta d’actes que s’estan preparant per a la “Setmana de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2020”. Connectem amb Orgull!