El departament de Benestar Social ha identificat recentment a set persones, de les que quatre han acceptat l’oferiment

Amb l’arribada de les baixes temperatures, l’Ajuntament de Xàtiva ha habilitat un dispositiu especial d’acollida a persones sense sostre al Punt Social Engai i ha demanat la col·laboració ciutadana per a, en cas de detectar-se a persones en aquesta situació, els veïns i veïnes de Xàtiva contacten telefònicament amb Benestar Social o la Policia Local de Xàtiva per poder atendre’ls. Els telèfons són el 96.228.98.54 i el 96.204.98.99. 

L’Ajuntament ha ordenat a les patrulles de la policia local que vigilen el nucli urbà i els polígons industrials a la cerca persones que es troben en aquesta situación, per tal d’informar dels recursos que disposen al lloc d’acollida del carrer Engai. 

El departament de Benestar Social ha identificat recentment a set persones, de les que quatre han acceptat l’oferiment. Aquest dispositiu estarà actiu fins al pròxim diumenge, encara que podria prorrogar-se si continua el mal oratge. Els treballadors socials també ofereixen als usuaris que accepten l’ajuda, roba de llit neta, un kit d’higiene personal i aliments.