Es requereix la col·laboració ciutadana amb la realització d’enquestes anònimes que es poden realitzar fins el proper dilluns 17 d’octubre

L’Ajuntament de Xàtiva ha posat en marxa, a través del departament de Benestar Social, l’elaboració del I Pla d’Inclusió i Cohesió Social i el I Pla d’Infància i Adolescència. 

Per al desenvolupament d’aquests plans és necessària la col·laboració ciutadana a través de la realització d’unes enquestes que tenen com a objectiu conéixer quina és la percepció, les necessitats i les propostes amb relació a diferents àrees del municipi. 

En les enquestes s’haurà d’indicar el barri i respondre a qüestions referents a aspectes com ara el centre escolar, la freqüència en la realització de diferents accions, l’oci i temps lliure, l’entorn i la relació familiar, l’àrea socioeconòmica, l’àrea sociocultural o necessitats i propostes en matèria d’inclusió social.

Les enquestes es poden respondre de manera totalment confidencial i anònima fins al 17 d’octubre. Els enllaços a les enquestes estan publicats al web de l’Ajuntament de Xàtiva.