Els actes organitzats finalitzen el diumenge dia 28 de juny

Des de la Regidoria de Joventut s’han organitzat una sèrie d’activitats juntament amb la Regidoria de Dona i Igualtat, el Consell de la Joventut i l’associació Arc de Sant Martí, per tal de commemorar la setmana de l’Orgull LGTBI+ 2020 a la ciutat de Xàtiva, tot i que aquest any serà un orgull diferent a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Les activitats es realitzen fins diumenge 28 de juny i són de manera online. Amb el lema “Connectem Amb Orgull” es poden seguir mitjançant les xarxes socials de Joventut (@infojove_xativa), de la Casa de les dones (@casadelesdonesxativa), del Consell de la Joventut (@conselljoventutxtv) i del ‘associació Arc de Sant Martí (@arcsantmartixtv).

D’entre les activitats es troben la il·luminació dels porxes del mercat, la difusió per xarxes del vídeo promocional dels esdeveniments anteriors i, de manera gratuïta es poden recollir  banderes de l’orgull, per penjar als balcons, en la Casa de la Joventut, la Casa de la Dona, l’Oficina de Turisme i Locals de l’Associació de Gent del Mercat.

Hui dilluns 22 de juny a les 19:00h es realitzarà la lectura del manifest en streaming a les xarxes socials anteriorment descrites, demà dimarts es llançarà el webinari “LGTBI FÒBIA” per part de Marta Cañero i dimecres es publicarà altre webinari de Silvia Barbera, “Quin orgull de família”

Dijous dia 25 s’il·luminarà l’arc del Portal del Lleó amb els colors de la bandera LGTBI+ i es realitzarà un webinari per part de David Vila anomenat “Projecció professional en l’àmbit de la cultura per a la defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ+”. Divendres 26 el webinari estarà a càrrec d’Alicia Ramos amb “Principals amenaces del moviment LGTBIQ+”

Finalment, dissabte 27 es realitzarà l’últim  Webinari per part de l’Arc de Sant Martí amb “Associació Arc de Sant Martí LGTBIQ+ de Xàtiva” i un “FESTARDEO” amb la col·laboració de l’Associació de DJ’s de Xàtiva. Els actes es tancaran diumenge 28 a les 20:00h amb un cine-fòrum.