La mostra, emmarcada en el Pla Millennial, compta amb la col·laboració del grup de Joventut Emprenedora de la ciutat per impulsar noves oportunitats laborals

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat per a aquest dissabte, a través de la regidoria de Joventut, una mostra d’emprenedoria que se celebrarà a l’avinguda de Selgas (entre Hisenda i el bar Moncho) de 10 a 14 hores.

Aquesta mostra està emmarcada en el Pla Millennial 2021-2025 per a la millora de l’ocupació juvenil i la creació de noves oportunitats laborals a la ciutat, coorganitzada amb la col·laboració del grup de Joventut Emprenedora de Xàtiva. La seua finalitat és definir-se com una plataforma autònoma per tal d’impulsar la creació de noves oportunitats laborals i impulsar els negocis ja presents mitjançant la innovació i digitalització de la xarxa empresarial de la ciutat.

En aquesta Mostra participaran al voltant de 20 joves emprenedors i emprenedores, i també entitats públiques i privades que mostraran recursos i serveis que ofereixen a les persones emprenedores.

La inauguració tindrà lloc a les 10 hores i posteriorment es realitzaran diferents ponències i activitats. A les 11 hores Liseth Monticone parlarà d’Innovació amb «Innovax», mentre que d’11:30 a 11:50 serà protagonista el món de la música amb Dj Bruno Mateu. A les 12 serà el torn de l’emprenedoria des de l’economia social amb FEVECTA i Maria José Granero, i a les 12:30 es farà un recital de poesia a càrrec de l’autora Sénia Mulayali. L’última intervenció del matí serà la de Miguel Ángel Gozalbes i Juan Carlos Crespo (Maniac) a les 13 hores, per parlar sobre la digitalització empresarial i les subvencions existents mitjançant els Fons Next Generation. Finalment, de 13:30 a 14 hores es faran diferents sortejos entre les persones assistents.