El curs tindrà lloc els dissabtes 13, 20, 27 d’abril i el dissabte 4 de maig en horari de 10.00 a 14.00 h a la Casa de la Joventut de Xàtiva

Xàtiva organitza el curs Bootcamp: desenvolupament web, que es realitzarà de manera presencial a la Casa de la Joventut de Xàtiva, al carrer Montcada, els dissabtes 13, 20, 27 d’abril i el dissabte 4 de maig, en horari de 10 a 14 h. El curs és totalment gratuït amb prioritat per a menors de 30 anys. 

Al curs es desenvoluparà una aplicació establida en un gestor de notes simple que permetrà la creació, visualització i eliminació del seu contingut. A més, es farà ús d’una base de dades del tipus no relacional per a assegurar-se de la persistència de les dades de l’aplicació. 

Per a la tasca es farà ús de diferents programes i llenguatges informàtics com JavaScript per a desenvolupar una aplicació fullstack; NodeJS o HTML5 per al disseny de l’aplicació; CSS3 per al llenguatge d’estils; i MongoDB o Bootstrap com a suport en l’aspecte adaptatiu d’estil i estructuració. 

Al finalitzar el curs, l’alumnat haurà aprés els conceptes bàsics d’arquitectura d’una aplicació web, així com els llenguatges més importants per a la realització i implementació d’aquesta. El curs és completament pràctic i requereix la participació continua de l’alumnat. 

Per a més informació i inscripcions, cal posar-se en contacte al telèfon 96.227.43.42, mitjançant el correu electrònic joventut@ayto-xativa.es, o presencialment a la Casa de la Joventut, al carrer Montcada, en horari de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13 h.