El concurs tindrà un primer premi de 100 euros i dos accèssits de 50 euros amb samarreta amb el logotip guanyador

La regidoria de Participació Ciutadana, de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat el concurs «Un logotip per al Consell de Xiquetes i xiquets», amb la intenció de trobar una imatge identificativa per a les difusions, informacions i publicitats referents a l’ens de participació infantil. La idea va sorgir dels propis membres del consell a la reunió online mantinguda fa unes setmanes.

Podran participar en aquest concurs xiquetes i xiquets de Xàtiva de 3er a 6è de Primària, i es valorarà l’originalitat del logotip i la qualitat tècnica i artística del treball, excloent tots aquells logotips que tinguen connotacions sexistes, violentes, xenòfobes, racistes o ofensives contra persones o grups.

El termini de presentació de logotips començarà el proper dilluns 1 de juny i s’estendrà fins al divendres 19, sent el veredicte final el divendres 26 de juny. S’establirà un primer premi valorat en 100 euros més una samarreta amb el logotip guanyador, i dos accèssits de 50 euros i amb samarreta amb el logotip.

El Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets de Xàtiva es tornarà a reunir telemàticament amb l’alcalde Roger Cerdà i la regidora Lena Baraza el proper mes de juny, per tal de fer un seguiment dels projectes d’aquest òrgan de participació infantil i de rebre informació relativa a la situació actual provocada per la Covid-19, que afecta també al conjunt de la població infantil.