El bus urbà serà gratuït el proper dijous 22 de setembre

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat per al diumenge 18 de setembre una jornada amb diverses activitats amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Europea, que tindran el seu epicentre en l’Albereda Jaume I i que compta amb la col·laboració de Decathlon Xàtiva.

El principal atractiu serà la volta en bicicleta que es realitzarà per tota la ciutat, amb eixida i arribada a l’Albereda Jaume I. L’eixida està prevista a les 10 hores (amb una durada d’uns 45 minuts) i les inscripcions necessàries per a poder participar en l’activitat, es podran fer de 9:30 a 10 hores. També es poden inscriure les persones interessades mitjançant un enllaç d’internet.

Serà obligatori l’ús de casc i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta. Totes les persones participants rebran un obsequi.

Una vegada finalitzada la volta en bicicleta, d’11 a 13:30 hores, es realitzaran a la mateixa Albereda Jaume I diverses activitats com ara tallers infantils, test de bicicletes elèctriques i patinets, xerrada de bicicletes d’assistència bàsica i manteniment i un circuit de seguretat viària.

A més a més, cal destacar que el dijous 22 de setembre el bus urbà de Xàtiva serà totalment gratuït per als usuaris que facen ús d’aquest servei.