L’activitat està destinada a xiquetes i xiquetes entre 2 i 12 anys, té un preu de 40 euros i les inscripcions es poden realitzar fins al 17 de desembre

L’Ajuntament de Xàtiva organitza aquest any una nova edició de l’Escola Municipal de Nadal, destinada a xiquetes i xiquets de 2 a 12 anys per tal de millorar la conciliació familiar dels veïns i veïnes de la ciutat durant les vacances. 

L’Escola de Nadal se celebrarà al col·legi Gozalbes Vera els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, en horari de 9 a 13 hores. A més a més, hi haurà servei gratuït d’acollida de 8 a 9 h i de 13 a 14 hores. 

El preu de l’escola de Nadal és de 40 euros i per tal de formalitzar la matrícula, cal enviar el formulari justificant del pagament. Les places seran prioritàries i limitades per a famílies que cobrisquen la conciliació laboral i familiar, així com per al col·lectiu amb vulnerabilitat social. 

Com a novetat d’aquest any, s’ha preparat una programació d’activitats de temàtica cultural, artística i de creixement personal amb tallers especialitzats en les diferents temàtiques que es treballaran durant eixos dies. Entre les activitats es trobaran tallers de Socarrats, d’arts plàstiques, de dansa, de percussió i ritme, de ioga infantil i d’interpretació i d’expressió corporal. La realització d’aquestes activitats es durà a terme per part de professionals com ara Rebeca Colomer, Raquel Ferrero i Laura Lagardera, i d’entitats culturals com la Cooperativa Cendra, Rytmus i Teatre de la Lluna. 

Les inscripcions es podran fer fins al 17 de desembre, i per a més informació es pot enviar un correu a educa@xativa.es, per telèfon cridant al número 962281803 o personalment a la Casa de les Dones en horari de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.