L’espectacle, que tracta d’una narració oral per a adults, tindrà lloc el dimecres 6 de març, a les 19.30 h, a la Biblioteca Municipal de Xàtiva

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ofereix, amb motiu del 8M, l’espectacle de Martha Escudero «Sorprendidas y sorprendentes», una narració oral per a adults. L’activitat tindrà lloc hui dimecres, a les 19:30 hores, a la sala d’adults de la Biblioteca. 

Martha Escudero és una narradora oral mexicana que compta amb un variat repertori que es nodreix de mites, contes, llegendes tradicionals i relats i contes d’autor. L’autora narra per a tots els públics i en algunes ocasions acompanyant-se de música i cançons. 

Des del 1997 fins al 2018, Escudero va ser directora i programadora del cicle de contes per a adults “Contes i Cuentos” a la sala Harlem Jazz Club de Barcelona. Des del 2016 treballa portant la programació regular de les temporades d’espectacles de narració oral Dit i Dit. Ha participat en diferents festivals i cicles de narració per tot Espanya, així com a Portugal, França, Andorra, Alemanya, Colòmbia, el Brasil i Mèxic.