La finalitat és la conciliació familiar i laboral, el preu és de 30 euros i les inscripcions es poden fer fins al 25 de març

L’Ajuntament de Xàtiva organitza aquest any una nova edició de l’escola de Pasqua per tal de millorar la conciliació familiar dels veïns i veïnes de la ciutat durant les vacances. L’escola, destinada a xiquetes i xiquets de 2 a 12 anys, se celebrarà al col·legi Gozalbes Vera els dies 2, 3, 4, 5 i 8 d’abril en horari de 9 a 13 hores. A més a més, hi haurà servei gratuït d’acollida de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. Escoltem a la primera tinenta d’alcalde i regidora d’Educació Amor Amorós: 

El preu de l’escola de Pasqua és de 30 euros i per tal de formalitzar la matrícula cal enviar el formulari justificant del pagament. Les places seran prioritàries i limitades per a famílies que cobrisquen la conciliació laboral i familiar, així com per al col·lectiu amb vulnerabilitat social. 

Les inscripcions es podran fer fins al 25 de març, i per a més informació es pot enviar un correu a educa@xativa.es, cridar al telèfon 96 228 18 03 o personar- se a la Casa de la Joventut en horari de dilluns a dissabte de 10 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.