El dilluns 14 serà el torn del concert a càrrec de l’alumnat de piano del Conservatori Professional de Música Mestre Vert de Carcaixent

Aquesta setmana s’inicia el cicle de primavera 2022 “Pianíssim”, que comptarà amb cinc concerts entre els mesos de març i abril al saló d’actes de la Casa de Cultura de Xàtiva.

El primer dels concerts anirà a càrrec de Ferran López Carrasquer, demà dissabte a partir de les 19:30 hores. Aquest jove pianista de 19 anys, va iniciar el seus estudis als 8 anys, ha estat premiat en diferents certàmens nacionals i ha sigut mereixedor del primer premi als concursos internacionals de Londres, París, Viena, Salzburg i Nova York, cosa que li ha permés actuar en les sales més prestigioses. El passat mes d’agost de 2021 va ser guardonat amb el premi al millor pianista espanyol en el concurs internacional Ciudad de Vigo, i a l’octubre va rebre el Premi Autonòmic de música de la Comunitat Valenciana en l’especialitat de piano.

El segon dels concerts tindrà lloc el pròxim dilluns 14 de març, a les 18.30 hores. Els protagonistes seran els joves pianistes del Conservatori Professional de Música Mestre Vert de Carcaixent, i estarà coordinat per la professora Fabiola Tomàs i el professor Ramon Àlvarez.

El mes de març encara ens deixarà un tercer concert, el 26 de març a les 19:30 hores i protagonitzat per Diego i Noelia Navas Padilla.

Al mes d’abril hi haurà dos concerts més. El dia 2 d’abril a les 19:30 hores el concert serà oferit pels germans Cristina i Carlos Aracil Almarcha, d’Oriola; mentre que el dia 30 d’abril, també a les 19:30 hores, es podrà gaudir de l’espectacle “Un viatge musical del barroc al segle XX” a càrrec de Jordi Vercher Juan, a la trompeta i Neus Vercher, al piano.